SITIO WEB ESCUELA JOYERIA PAMELA DE LA FUENTE

EXPOSICIONES . ALEMANIA . BARCELONA









Exposición Ramón Puig Cuyás "Net-Work Series-Subtle Architectures 2010-2012"
20 de enero al 25 de febrero 2012
www.galerie-biro.de

Exposición "Barcelona, Barcelona"
Exposición Organizada por la Escola Massana. Presenta una selección representativa de profesores y ex alumnes de la Escola Massana, especialidad Joyeria, Villa Bengel, centre de la Fundació Jakob Bengel.

Idar-Oberstein, (Alemania), del 18 de febrero al 13 de Marzo del 2012.

L’exposició s’emmarca en l’àmbit de les relacions entre l’especialitat de Joieria de l’Escola Massana, i la Universitat de Ciències Aplicades de Trier, Campus de Idar-Oberstein, i que han estat ampliades aquests darrers quatre anys a través de diverses promocions d’alumnes provinents del CFGS de Joieria Artística de l’Escola Massana que han cursat o estan cursant el Màster de Pedres Precioses i Disseny de Joieria a la Facultat de Idar-Oberstein. L’exposició vol ser un diàleg entre dos dels centres més actius de la joieria contemporània a Europa, Idar-Oberstein i Barcelona.

Exposició comissariada per Theo Smeets i Silvia Walz.

Participants.
Carmén Amador, Trinidad Contreras, Pilar Cotter, Katharina Dettar, Patricia Dominguez, Gemma Draper, Eva Girbes, Carolina Gimeno, Dalia Jurado, Cristina Martí, Judy McCaig, Xavier Montclús, Marc Monzó, Javier Moreno Frias, Rosa Nogués, Auba Pont, Begoña Prats, Elisabet Puig, Ramon Puig Cuyàs, Estela Sáez, Alejandra Solar, Grego Tevar, Nelly van Orst, Silvia Walz i Úrsula Viñolas.

Villa Bengel, Idar Oberstein, Willemstr. 44. Alemanya.

www.jakob-bengel.de

No hay comentarios:

Publicar un comentario